Winterfair Arnemuiden - 24 november 2017

Datum : 14-11-2017

Jaarlijkse Winterfair in Arnemuiden
In Arnemuiden wordt de jaarlijkse sfeervolle Winterfair gehouden op vrijdag 24 november van 15.00 tot 20.00 uur. De Ondernemersvereniging Arnemuiden zet ook dit jaar weer de winkelstraat in een winters sfeertje. ‘We organiseren deze gezellige markt jaarlijks, maar het blijft leuk’, zegt Voorzitter Klaas van de Ketterij’

Op het Marktplein en in de Langstraat worden kramen geplaatst waar ondernemers, sportverenigingen en bewoners zich van hun beste kant laten zien. Op de markt kunt u lekkers en andere waar kunt kopen, uiteraard zijn ook de winkels geopend. Geniet van Glühwein, oliebollen, kibbeling en natuurlijk de GRATIS erwtensoep. ‘Een lekker weggevertje, aangeboden door de Ondernemersvereniging van Arnemuiden’, legt Klaas van de Ketterij uit.

De markt bevat een diversiteit van meer dan 30 kramen, daarnaast kunt u genieten van optredens van Ons Country Team (15.30 uur) en Muziekvereniging Arnemuiden (17.00). Uiteraard is ook het museum geopend waar u kennis kunt maken met de lange geschiedenis van Arnemuiden en in het Uusje van Eine worden garnalen gepeld en verkocht.

Wegens succes herhaalt: De kunstroute op jaarlijkse Winterfair Arnemuiden 

Op de jaarlijkse Winterfair in Arnemuiden is ook dit jaar weer een kunstroute. ‘Vorige jaar was dit een zeer gewaardeerd onderdeel van de markt, dus ook dit jaar zijn er weer een groot aantal kunstenaars bezig met een hun werk’, zegt Klaas van de Ketterij, voorzitters van Ondernemersvereniging Arnemuiden.


Enkele leegstaande winkelpanden in de Langstraat worden gevuld met amateur kunstenaars die hun werk laten zien, aan het werk zijn en hun werk verkopen. De route wordt ook dit jaar georganiseerd door Henny de Vlieger.

In Langstraat 27 staan: Kris van der Werve, Beeldend kunstenaar met Arnemuidse klederdracht miniaturen van metaal, Rineke de Groes met beschilderde zijde of wol waardoor vilt ontstaat, Gerda van der Werve met sieraden Atelier Zilvernest, Erica van Kooij met Schilderijtjes, Lennie Pieper met Zeeuwse kaarten van Irisvouwen en fancy-Folding, Jan van de Plasse met sieraden en streekdracht figuren van hout, Simone,s Atelier, Goudsmid, Henny de Vlieger met keramieke boeren en boerinnen en Riet de Kroo- Paverpol met figuratieve en abstracte beelden. In

Langstraat 38 staan: Ria de Nooijer met up stempelsets en inkt, Monique Brasse met moderne Zeeuwse sieraden, Cocky Wattel met Zeeuwse schilderijen, Ursula Fokker met woondecoratie en Conny Polfliet met objecten van Klei.

In Langstraat 45 staan: Jac Koeman met lerensieraden en armbanden van Jacqueline, Corrie Verrisp met kabouters en meer, Adriënne Heemskerk met Zeeuws en zo, Annelies Joosse met Mochilla Bags Natuurlijk is ook het aan Westdijkstraat 5 gevestigde atelier van kunstenaar Ton Voortman geopend. Kijk gerust eens binnen en bewonder zijn prachtige kunstobjecten.

Als uw op de markt wilt staan met uw hobby, vereniging, verkoopwaar of lekkernijen is er nog ruimte. Geef u op via winterfair@arnemuiden.org.

Soort nieuws : Evenementen